با اینکه شیائومی mi8 به عنوان یکی از گوشی های پرچمدار برند شیائومی که در سال ۲۰۱۸ تولید شده بود، دیگر در لیست تولیدات این شرکت قرار ندارد، اما هنوز هم بین کاربران تلفن های همراه طرفداران بسیار زیادی دارد.

خرید شیائومی mi8 به صورت دست دوم هنوز هم از بسیاری از مدل های خود شیائومی و دیگر برند ها طرفدار بیشتری دارد.

مهم ترین دلیل این همه محبوبیت، کیفیت و امکاناتی است که در ساختار این گوشی قرار داده شده است که در ادامه مطلب در نمایندگی شیائومی در تهران به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

بررسی ویژگی های ظاهری شیائومی mi8

شیائومی mi8

بسیاری از کارشناسان در سال های ابتدایی، برند شیائومی را به تقلید از اپل در تولید تلفن های همراه متهم می کردند که البته در ساخت این سری از گوشی ها تا حدودی این اتهامات برطرف شد اما هنوز هم با نگاه کردن به ظاهر می هشت شیائومی یاد آیفون ۱۰ خواهیم افتاد.

از دیگر مشخصات ظاهری که تقریباً این مدل را به آیفون ۱۰ اپل شبیه کرده است می توان به استفاده از فریم آلومینیومی و پنل شیشه ای پشتی اشاره نمود.

همچنین شباهت هایی در قرار گرفتن ناچ در بالای نمایشگر و استفاده از فناوری تشخیص چهره نیز دیده می شود.

شیائومی می هشت از دو سیم کارت به صورت همزمان پشتیبانی می کند و البته کسانی که به دنبال افزایش حافظه دستگاه هستند با محدودیت در این زمینه رو به رو بوده و شیار خاصی برای افزایش حافظه در نظر گرفته نشده است.

وزن این گوشی خوش ساخت که هنوز هم جز گوشی های هوشمند شیک و جذاب در بازار است، به ۱۷۵ گرم می رسد که می تواند گزینه خوبی برای کسانی باشد که دائما در حال حرکت با گوشی خود کار می کنند.

نمایشگر ۶.۱ اینچی

نمایشگر به کار رفته در شیائومی mi8 دارای اندازه ۶.۱ اینچ بوده و از نوع super AMOLED می باشد.

اندازه نمایشگر نسبت به بدنه در حدود ۸۴ درصد است و از طریق محافظ کورنینگ گوریلا گلس ۵ پوشانده است تا در برابر خطر ضرب دیدگی مقاومت بالایی داشته باشد.

وضوح نمایشگر ۲۲۴۸*۱۰۸۰ این گوشی را به عنوان یکی از پرچمداران شیائومی در سال ۲۰۱۸ مطرح نمود که کیفیت قابل توجهی در نمایش تصاویر از خود نشان می دهد.

تست سرعت و قدرت دستگاه

شیائومی mi8

برای اینکه بتوانیم متوجه شویم چرا هنوز هم کاربران برای خرید شیائومی mi8 میل و رغبت نشان می دهند بهتر است نگاهی به مشخصات فنی آن در زمینه پردازنده مرکزی و رم دستگاه بیاندازیم.

طبق بررسی های ما در نمایندگی شیائومی برای پردازنده مرکزی این مدل از چیپست هشت هسته ای اسنپدراگون ۸۴۵ شرکت کوالکام استفاده شده است که در سال ۲۰۱۸ به عنوان یکی از پرفروش ترین پردازنده های جهان شناخته شد.

این پردازنده مرکزی در کنار رم ۶ گیگ کیفیت و سرعت بسیار بالایی را در اجرای دستوراتی که از طریق صفحه لمسی داده می شود، به گوشی می دهند.

این یعنی راندمان شیائومی mi8 از بسیاری از گوشی های میان رده ای و پرچمدار برند های مختلف حتی در زمان حال نیز بالاتر است.

برای پردازنده گرافیکی نیز از پردازنده Adreno 630 استفاده شده است که به کاربران اجازه می دهد تا نرم افزار های مختلف و بازی های به روز را روی گوشی خود اجرا نموده و از آن نهایت لذت را ببرند.

هر چند رم این دستگاه در عد ۶ گیگ ثابت مانده است اما کاربران به دلخواه می توانند با توجه به نیاز خود یکی از مدل های با حافظه داخلی ۶۴، ۱۲۸  یا ۲۵۶ گیگ را خریداری نمایند.

همانطور که در بالا نیز گفته شد شیار اختصاصی افزایش حافظه بر روی گوشی قرار داده نشده است اما همین میزان حافظه داخلی می تواند نیاز های همه کاربران گوشی های هوشمند را به خوبی برطرف نماید.

بررسی دوربین شیائومی mi8

شیائومی mi8

در قسمت دوربین های عقب نیز در طراحی، شباهت هایی با آیفون ۱۰ مشاهده می شود اما در اندازه و قدرت لنز های دوربین دستگاه تفاوت وجود دارد.

برای دوربین پشت دستگاه از دو لنز ۱۲ مگاپیکسلی به عنوان لنز اصلی که دارای لرزش گیر خودکار است در کنار یک لنز ۱۲ مگاپیکسلی دیگر نیز استفاده شده است.

در لنز دوم نیز امکاناتی مانند فوکوس خودکار با تشخیص خودکار قرار داده شده است.

برای دوربین سلفی که امروزه نسبت به سال ۲۰۱۸ اهمیت بسیار بالاتری پیدا کرده است، از لنز ۲۰ مگاپیکسلی استفاده شده است که در برخی از گوشی های پرچمدار امروزی نیز دیده می شود.

از نظر باتری نیز برای این گوشی یک باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۳۴۰۰ میلی آمپر ساعت در نظر گرفته شده است که از فناوری شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی می کند.

شیائومی MI8 از فناوری نسل چهارم اینترنت تلفن های همراه نیز پشتیبانی می کند که سرعت بسیار مناسبی ارائه می کند.

به طور کلی هر چند از نظر دوربین نمی توان این گوشی شرکت شیائومی را با گوشی های پرچمدار مقایسه نمود ولی از نظر کیفیت و قدرت و سرعت در سطح بسیار بالایی قرار دارد.

Rate this post